Friday, May 14, 2010

Продажна изложба на модни додатоци

Продажна изложба на модни додатоци - македонските модни дизајнери во мисија да ги доопремат македонските матуранти. Во пресрет на матурските вечери продажна изложба на иновативни модни додатоци—накит, чанти, брошеви... во Културниот центар ЦК. Совршена можност да носите или подарите нешто оргинално!

Изложбата е од продажен карактер и ќе се оддржи на 17-ти мај од 17:00 до 00:00 часот. Повелете!

Laser Cut Design Laboratory
Spring Summer 2010
http://www.facebook.com/#!/pages/Laser-Cut-Design-Laboratory/167557814934?ref=ts
http://lasercutdesignlab.blogspot.com/
http://www.youtube.com/watch?v=qtrfFo7kRrs

Welcome all lovers of good design ♥

A dash of Minimal chic: On outfits, exhibitions & invitations - Featuring The Paperless Post

featuring Oscar de la Renta cards design for Paperless post  https://www.paperlesspost.com/cards/group/oscar_de_la_renta Oh, the sme...