Saturday, June 18, 2011

2 Белегзии на подарок / 2 bracelets giveaway2 Белегзии на подарок / 2 bracelets giveaway

Оставете го вашиот коментар со маил под овој пост.
Leave your comment together with your email under this post. 

6 comments:

 1. The most precious jewels are not made of stone, but of heart.

  ReplyDelete
 2. Аиии што се убави...Браво пак, Александра :) Секогаш пријатно ме изненадуваш.

  Поздрав, Тамара.

  ReplyDelete
 3. одлични се алкиве ;)
  со среќа на сите кои ќе учествуваат :)

  ReplyDelete
 4. Убајни!
  Браво за втората фотографија! :)

  ReplyDelete

City narratives collection by Aleksandra Shekutkovska

available at  https://www.etsy.com/shop/theurbclvplatform