Thursday, June 16, 2011

Refreshing laser cut summer schedule

Once I went into the enchanted forest
Една прошетка низ волшебната шума

За убавината на ласерски исечениот дизајн, за архитектурата и модата кои живеат во него, за концептот кој патува од мисла, кон накит, кон архитектура,
Enchanted forest претставува продолжеток на идејата на земјата на чудата меѓутоа во сосема нов контекст.

Колекцијата содржи накит и модни додатоци кои директно ги интерпретираат мотивите на шумата и индиректно дијаграмски зборуваат за доживувањето во неа. 

Колекцијата може да се најде

Laser Cut Design Laboratory
Каирска 2, Скопје
070 231 232
asekutkovska@gmail.com
lasercutdesignlaboratory@gmail.com

http://lasercutdesignlab.blogspot.com/


2 ГОДИНИ LASER CUT DESIGN LABORATORY 

3 comments:

  1. благодарам
    го следам твојот блог :)

    ReplyDelete
  2. odlicna ti e belegzijata od najnoviot post..bidejki ednas dobiv nejkev da vlezam povtorno vo giveaway za da im ostavam prostor na drugite.

    ReplyDelete

A dash of Minimal chic: On outfits, exhibitions & invitations - Featuring The Paperless Post

featuring Oscar de la Renta cards design for Paperless post  https://www.paperlesspost.com/cards/group/oscar_de_la_renta Oh, the sme...