Monday, May 2, 2011

2 YEARS IN WONDERLAND CELEBRATION

Започнувајќи од вчера 1ви Мај, Laser Cut Design Laboratory го слави својот роденден од првиот дизајн, точно 2 години

Би сакала да им се заблагодарам на сите кои не подржуваа да работиме повеќе , на сите кои придонесуваа со својот уникатен моден стил, со својата љубов за концептуален дизајн
и за тоа што го продолжија животот на создадениот дизајн. 

Благодарна сум и за сите следбеници на блогот, facebook, twitter, на сите кои ми пуштија инспиративни писма и сите кои помогнаа ова студио да стане The Living Wonderland. 

Во следните два месеци, мај и јуни продолжуваме со прославата на 2 години дизајни што ќе биде проследена со многу поклони, попусти на старите колекции, мини колекции и многу други изненадувања кои ќе излезат следејќи го патот на земјата на чудата.

Следете не на facebook  и блог за повеќе информации и се надевам дека ќе уживате во вашето возење во земјата на чудата. 

Бескрајно Ви благодарам уште еднаш *

Александра Шекутковска 
  
******************

Since yesterday Laser Cut Design Laboratory is celebrating two years of design laser cut scene. 

I would like to thank ALL of you who have been our supporters, encouraged us to work more, contributed to the designs with your unique fashion sense, with your love for conceptual design and let the designs live. 

We are also thankful for all the followers on the blog, all the people who helped with their inspirational self and the fact that you helped this studio for design live, making it The Living Wonderland . 

The next two months May and June we are celebrating 2 years of designs and will be doing a lot of give aways, presents, mini collections, sales on older collections, and many more surprises will come up from Wonderland. 

So stay tuned for more and I hope that you enjoy your ride in Wonderland.
Thank you once again *
Aleksandra Shekutkovska 

references of photos:
http://weheartit.com/entry/9357106
http://weheartit.com/entry/7264513
http://weheartit.com/entry/9345117

No comments:

Post a Comment

A dash of Minimal chic: On outfits, exhibitions & invitations - Featuring The Paperless Post

featuring Oscar de la Renta cards design for Paperless post  https://www.paperlesspost.com/cards/group/oscar_de_la_renta Oh, the sme...